top of page
totaal avatars nieuw def_edited.jpg

IK Ontwikkel inspiratie en oriëntatie 

Wil je je als team oriënteren op de mogelijkheden van IK Ontwikkel? Of ben je nieuwsgierig wat de systematiek jouw school kan bieden? Kies dan voor een vrijblijvende inspiratiedag of verkenning.  

Tijdens een studiedag(deel) inspireren en ondersteunen Meesters van Leefleerschool VAN BINNENUIT jouw team om de mogelijkheden van de systematiek te ontdekken. Zij nemen jullie mee in het gedachtengoed erachter, putten uit hun eigen ervaring en beantwoorden jullie vragen graag. 

 

Een inhoudelijke, actieve bijeenkomst met voor ieder wat wils. Je duikt de online ondersteunende omgeving in en wordt wegwijs gemaakt op de verschillende borden, waarmee je in iedere school methode-onafhankelijk kunt werken vanuit leerlijnen. Ook maak je kennis met de app als een ontwikkelingsgerichte manier om groei in beeld te brengen.

 

Ontdek waarom kinderen, ouders en professionals er zo blij van worden!

Wil je advies? Neem dan Contact op. 

Liever een gratis Meesterklas? Die vind je hier

Niet oriënteren, maar meteen implementeren? Kijk dan hier

Verkennen 1_edited.jpg

IK Ontwikkel
inspiratiedag 

Een inspirerende studiedag (5 - 6 uur) voor het hele team gericht op de eigen praktijk.   

 

* Meesterklas

De dag start met een interactieve Meesterklas over het gedachtengoed achter de systematiek.  

* Marktplaats

Hierna een Marktplaats, waarbij het team in kleinere groepen dieper in de systematiek duikt en de mogelijkheden voor de eigen praktijk verkent.

 

* Werkplaats

Deelteams van collega's die in de praktijk nauw met elkaar samenwerken, gaan samen aan de slag en stemmen af hóe zij aan het werk willen en wát zij in de komende periode concreet gaan doen. 

Na deze inspiratiedag heb je als team een goed beeld en helder plan om in de eigen praktijk mee aan de slag te gaan. 

Kosten: € 1640,00 voor 16 deelnemers (vrij van BTW). Inclusief voorbereiding, materialen en toegang demo-omgeving. Exclusief reiskosten. Zelf aanschaffen: abonnement borden.

Inspiratie_edited.jpg

IK Ontwikkel
verkenning

Een dagdeel (2 - 4 uur) kennis maken met de mogelijkheden van de systematiek.   


* Meesterklas

De bijeenkomst start met een Meesterklas over het gedachtengoed achter IK Ontwikkel.

 

* Marktplaats 

Tijdens de Marktplaats worden collega's wegwijs gemaakt op de verschillende borden met materiaal om niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht te kunnen werken. Ook maken zij kennis met de app en kunnen zij door een map bladeren om te ontdekken waar zij blij van worden.  

 

Na de verkenning hebben teams een goede indruk van de systematiek en de mogelijkheden voor de eigen praktijk. Zij kunnen met een abonnement vervolgens direct gebruik maken van het materiaal op de borden (online ondersteunende omgeving). 

Kosten:  920,00 voor 16 deelnemers (vrij van BTW).

Inclusief voorbereiding, materialen en toegang demo-omgeving. Exclusief reiskosten. Zelf aanschaffen: abonnement borden.

bottom of page