top of page

wo 01 nov

|

GRATIS online Meesterklas

Meesterklas IK Ontwikkel Borden

Duik mee in de online ondersteunende omgeving met borden vol gereedschap voor professionals om verantwoord boeiend onderwijs op maat te kunnen ontwerpen. GRATIS Meesterklas voor scholen en kindcentra (PO-SBO-SO).

Registratie is afgesloten
Andere Meesterklas bekijken
Meesterklas IK Ontwikkel Borden
Meesterklas IK Ontwikkel Borden

Tijd en locatie

01 nov 2023, 16:15 – 17:15

GRATIS online Meesterklas

Over de Meesterklas

🌱 INHOUD

Tijdens deze MeesterKlas duik je in de online ondersteunende omgeving met borden vol gereedschap om niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht te kunnen werken. Laat je informeren over het gedachtengoed erachter en word wegwijs gemaakt in de omgeving, waarmee je onderbouwd, verantwoord en op eigen wijze kunt ontwikkelen in onderwijs van binnenuit. Onafhankelijk van je methode. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

🌱 VOOR WIE

In deze Meesterklas zijn professionals welkom die werkzaam zijn op een school of kindcentrum (PO - SBO - SO) die niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht willen werken en behoefte hebben aan ondersteunend materiaal.  

🌱 VAN PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS

De online ondersteunende omgeving is ontwikkeld vanuit behoefte aan materiaal om zelf boeiend onderwijs op maat en in samenhang te kunnen ontwerpen. Alles is van binnenuit ontwikkeld door actuele inzichten uit theorie en praktijk te verbinden.  de ontwikkeling van al het materiaal gaan theorie en praktijk hand in hand. De coöperatie deelt in open bestandsindelingen, zodat niet iedere school het wiel  hoeft uit te vinden. Deze Meesterklas wordt verzorgd door professionals die ervaring hebben van binnenuit.

🌱 TIJDSINVESTERING

In deze Meesterklas van 45 - 60 minuten krijg je een beeld wat er allemaal op de borden te vinden is en en krijg je een idee wat je er zelf mee kunt in je eigen praktijk.

WELKOM!

Dat wil ik!

  • Deelnemer Meesterklas

    Gratis

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Fijn als je deelt:

bottom of page