Kleurrijke vlaggen

Wie ben ik? Wie ben jij? Wat kunnen wij? 

Wij zijn leerkrachten. Meesters (m/v) van Binnenuit. Ons verhaal start zo rond de eeuwwisseling. Op de school waar we werken is Behoefte aan materiaal wat niet gebaseerd is op het gemiddelde. Omdat we niet kunnen vinden wat we zoeken, gaan we zelf aan de slag. Gevoed door wetenschap van binnenuit, uit theorie en eigen praktijk. 

​

Allemaal om die ene droom te realiseren: boeiend maatwerk waar ieder kind groeit. Want we geloven in ontwikkeling in onderwijs van Binnenuit. Wie je ook bent, waar je ook woont, hoe je er ook uitziet. Wat je kunt. En wat je niet kunt. We gaan voor onderwijs waar iedereen opvalt en niemand uit hoeft te vallen. En daarom ontwikkelen we. Constant. Al tientallen jaren samen met honderden professionals in vele scholen. Met Meesters m/v op allerlei gebieden. En met maatschappelijk partners. Met kinderen. Met ouders. En altijd in, met, door en voor de praktijk. 

 

In 2021 komt een moment waarop we beseffen wat er allemaal 'op de planken' ligt. Omdat we zo ontzettend veel scholen horen die ook 'anders' willen, besluiten we te gaan delen. Dan hoeven scholen in beweging het wiel niet allemaal zelf uit te vinden, maar kunnen ze voortbouwen op wat er al is. Zo ontstaat IK Ontwikkel. We bouwden een site, halen van de plan wat werkt, laten het mooi vormgeven en geven het een plaatsje op verschillende borden. Pak wat je gebruiken kunt en pas het gerust aan voor je eigen school!

​

Het IK Ontwikkel team blijft in ontwikkeling en bestaat uit een vaste kern (Carla, Anneleen en Nicole) en een wisselende samenstelling van betrokken Meesters uit de praktijk. Aan het team is ook een vormgever (Mundus) en een technisch ontwikkelaar (Vincent) verbonden.

​

We hopen dat je iets hebt aan wat we delen, want we willen graag bijdragen.

Met jou. Voor jou. En natuurlijk voor al die kinderen in onze scholen. 

​

En dat doen we met liefde en plezier!

IK Ontwikkel TEAM.

2789DE95-EA58-4572-A5A2-322CA9C83E69_edited.jpg
De mooiste versie van jou ben JIJ!