top of page
totaal avatars nieuw def_edited_edited.jpg
Home: Veelgestelde vragen

Prijzen en bestellen 

Demo van de app geprobeerd en enthousiast geworden? Superleuk!  

Met een licentie krijg je als school of kindcentrum voor een vast bedrag per kind je eigen toegangspoort tot alle mogelijkheden van de app. Je betaalt geen aanschaftarief, geen opstartkosten, niks extra's voor verbeteringen en uitbreidingen van de applicatie en ook niets voor de technische ondersteuning. Dit zit allemaal opgenomen in het bedrag per kind. Dat is € 8,20 (inclusief BTW) voor een heel jaar. 

Glimlachende baby

Stap voor stap

De app kan gebruikt worden door scholen en kindcentra 0 - 13 jaar.
 

Contact

Neem contact op om te laten weten dat je de app wilt gaan gebruiken.

Offerte

Je ontvangt een offerte op basis van het aantal leerlingen bij de afgelopen 1 februaritelling (bron: DUO en/of register kinderopvang). Ook ontvang je de algemene voorwaarden, gebruikersvoorwaarden en een model verwerkersovereenkomst. 

Akkoord

Als je akkoord bent, ontvang je verdere informatie om de app in te richten voor je eigen school of kindcentrum.

Licentie voor een jaar

De administratie houden we liefst eenvoudig en we werken graag op basis van vertrouwen. 

Je sluit een licentie af voor een heel jaar. Het maakt niet uit op welk moment je start. Begin je in november? Dan loopt de licentie tot het jaar erop november. Er komen geen verrekeningen, controles of andere administratieve activiteiten. 

Ongeveer twee maanden voor de periode eindigt, nemen we contact op met de vraag of je wilt verlengen. Als je dat wilt, ontvang je een nieuwe factuur voor het gebruik van je licentie voor een jaar op basis van de meest recente 1 februaritelling. 

bottom of page