top of page

wo 07 feb

|

GRATIS online Meesterklas

Meesterklas IK Ontwikkel App

Maak kennis met deze eigenwijze Leerling Ontwikkel Systematiek. Verrassend anders🌱. GRATIS online Meesterklas voor scholen en kindcentra (PO-SBO-SO).

Registratie is afgesloten
Andere Meesterklas bekijken
Meesterklas IK Ontwikkel App
Meesterklas IK Ontwikkel App

Tijd en locatie

07 feb 2024, 16:15 – 17:15

GRATIS online Meesterklas

Over de Meesterklas

🌱 INHOUD

Geen cijfers. Geen toetsstress. Geen hoger en lager. Niet vergelijken met een ander.

IK Ontwikkel een positief, ontwikkelingsgericht alternatief voor het gestandaardiseerd, vergelijkend toetssysteem.

Tijdens deze MeesterKlas maak je kennis met de IK Ontwikkel app (webapplicatie), het gedachtengoed erachter en ontdek je waarom kinderen, ouders en professionals er zo blij van worden. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

🌱 VOOR WIE

In deze Meesterklas zijn professionals welkom die werkzaam zijn op een school of kindcentrum en nieuwsgierig zijn naar een  instrument om ontwikkeling verrassend anders in beeld te brengen. Leerkrachten, ondersteuners, intern begeleiders of kwaliteitscoördinatoren, directeuren en bestuurders.

🌱 VAN PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS

Deze Leerling Ontwikkel Systematiek is ontwikkeld door leerkrachten die op zoek waren naar een eerlijk alternatief voor het gestandaardiseerd, vergelijkend toetssysteem. Op basis van het gedachtengoed van Nicole Hanegraaf, ontwikkelden zij van binnenuit  een papieren versie, welke al vele jaren met succes wordt gebruikt in  scholen. Sinds het voorjaar van 2023 is de app (webapplicatie) breed beschikbaar. Deze Meesterklas wordt verzorgd door ervaren professionals die van binnenuit komen.

🌱 TIJDSINVESTERING

Het resultaat van bijna 20 jaar ontwikkelen in, met en voor de praktijk hoor en zie je in deze Meesterklas van 45 - 60 minuten.

WELKOM!

Dat wil ik!

  • Deelnemer Meesterklas

    Gratis

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Fijn als je deelt:

bottom of page