top of page
totaal avatars nieuw def_edited.jpg
Home: Veelgestelde vragen

IK Ontwikkel online Meesterklas

Voel je welkom in de gratis online Meesterklas als je meer wilt weten over de app of over de online omgeving (borden).  

IK Ontwikkel Meesterklas app maak je kennis met een alternatieve manier om ontwikkeling in beeld te brengen. Zonder cijfers. We vertellen over de ondersteunende Leerling Ontwikkel Systematiek, het gedachtengoed erachter en laten je zien hoe de app werkt. Je ontdekt waarom kinderen, ouders en professionals er zo blij van worden. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen. 

IK Ontwikkel Meesterklas BORD duiken we samen in de online omgeving en maken je wegwijs op de verschillende borden, waarmee je methode-onafhankelijk kunt werken vanuit leerlijnen. We vertellen over het gedachtengoed erachter en je ontdekt waarom professionals er zo blij van worden. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

IK Ontwikkel verrassend anders op dit moment alleen nog voor het primair onderwijs (PO - SBO - SO).

Aanmelden GRATIS Meesterklas

 • Meesterklas 𝗜𝗞 𝗢𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹 - app
  05 apr. 16:00 – 17:00
  GRATIS online Meesterklas
  𝗜𝗞 𝗢𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹 een eigenwijze Leerling Ontwikkel Systematiek. GRATIS online Meesterklas voor geïnteresseerde professionals in het primair onderwijs.
  Delen
 • Meesterklas 𝗜𝗞 𝗢𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹 - BORD
  17 apr. 16:15 – 17:15
  GRATIS online Meesterklas
  𝗜𝗞 𝗢𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹 een online omgeving met borden vol gereedschap voor de professional om te kunnen werken vanuit leerlijnen. GRATIS Meesterklas voor geïnteresseerde professionals in het primair onderwijs.
  Delen
bottom of page