top of page
kurk.jpg

IK Ontwikkel in scholen en kindcentra

Stap voor stap

IK Ontwikkel app een op eigen groei gerichte rapportage. 
 

Kiezen voor de app doe je bewust als team. Onderzoek of het gedachtengoed en de systematiek bij jullie visie past en betrek het hele team bij  het maken van een keuze. 

IK Ontwikkel verrassend anders

01

Bezoek een online Meesterklas

Na het lezen van de informatie op de site interesse in de app? Welkom in een gratis Meesterklas of contact voor advies op maat. 

Ga met een Meester van binnenuit mee op verkenning en ontdek waarom kinderen, ouders en professionals zo blij worden van IK Ontwikkel. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.  

02

Probeer de demo

Heb je je verder verdiept en ben je nog steeds geïnteresseerd? Probeer de demo!

We kunnen van alles vertellen, maar het beste ervaar je het gemak en de ondersteuning van het werken met de app gewoon zelf. En heb je nog vragen? Dan horen we dat graag! 

 

03

Vraag een offerte aan

Demo van de app geprobeerd en enthousiast geworden? Vraag vrijblijvend een offerte.

Met een licentie krijg je als school of kindcentrum voor een vast bedrag per kind je eigen toegangspoort tot alle mogelijkheden van de app. De factuur komt achteraf: Je betaalt dus alleen wat je gebruikt.

Rode bril.jpg

Lekker

uitproberen

Je ontdekt de mogelijkheden van de app door er lekker mee aan de slag te gaan. 

De demo is een volledige versie van de app. Je mist alleen een speciale toegangspoort voor jouw school en je kunt niet bij de beheerdersfunctie en geen namen toevoegen. Verder kun je alle functionaliteiten van de app vrijblijvend uitproberen. 

Met je team
verkennen

Behoefte aan een verkenning met je hele team? 

 

Bij Leefleerschool VAN BINNENUIT kun je terecht voor een interactieve en inhoudelijke werkbijeenkomst, waarin jullie door een Meester van binnenuit worden begeleid om de mogelijkheden voor jullie school te ontdekken. 

Offerte

aanvragen

Administratie houden we liefst eenvoudig en we werken op basis van vertrouwen. 

Met een licentie krijg je als school of kindcentrum voor een vast bedrag per kind je eigen toegangspoort tot alle mogelijkheden van de app. Je betaalt geen aanschaftarief, geen opstartkosten, niks extra's voor verbeteringen en uitbreidingen van de applicatie en ook niets voor de technische ondersteuning. 

 

Na akkoord op de offerte wordt een omgeving ingericht voor jouw school of kindcentrum en kun je er een jaar lang gebruik van maken. Ongeacht het moment waarop je start. Je krijgt na dat jaar een factuur voor het aantal actieve licenties wat je daadwerkelijk gebruikt hebt. Je betaalt dus alleen wat je gebruikt. 

Je zit nergens aan vast: ongeveer twee maanden voor het einde van het loopjaar, nemen we contact op met de vraag of je een jaar wilt verlengen. Wil je dat niet, stopt het contract na dat jaar. Zo simpel. 

Een offerte met daarbij alle informatie, algemene voorwaarden, gebruikersvoorwaarden en een model verwerkersovereenkomst kun je vrijblijvend aanvragen.

bottom of page