top of page

IK Ontwikkel in scholen en kindcentra

Interesse 
app

IK Ontwikkel ondersteunt jou als professional om niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht te werken.
 

In de app breng je ontwikkeling van ieder kind in beeld, onafhankelijk van leeftijd of leerjaar. Anders dan scholen en ouders gewend zijn. Verrassend anders...

IK Ontwikkel verrassend anders

Als coöperatie adviseren we teams bewust te kiezen voor het gebruik van de app. In veel scholen betekent het een systeemverandering die verder gaat dan alleen een nieuwe rapportage.

 

Onderzoek of het gedachtengoed en de systematiek bij jouw school of kindcentrum past en betrek je hele team bij  het maken van een keuze. 

01

Bezoek een online Meesterklas

Na het lezen van de informatie op de site interesse in de app? Welkom in een gratis Meesterklas! 

Ga met een Meester van binnenuit mee op verkenning en ontdek waarom kinderen, ouders en professionals zo blij worden van IK Ontwikkel. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.  

02

Probeer de demo

Heb je een Meesterklas gevolgd en ben je nog steeds geïnteresseerd? Probeer de demo!

We kunnen van alles vertellen, maar het beste ervaar je het gemak en de ondersteuning van het werken met de app gewoon zelf. En heb je nog vragen? Dan horen we dat graag! 

 

03

Vraag een offerte aan

Demo van de app geprobeerd en enthousiast geworden? Vraag vrijblijvend een offerte.

Met een licentie krijg je als school of kindcentrum voor een vast bedrag per kind je eigen toegangspoort tot alle mogelijkheden van de app. De factuur komt achteraf: Je betaalt dus alleen wat je gebruikt.

Lekker

uitproberen

Je ontdekt de mogelijkheden van de app door er lekker mee aan de slag te gaan. 

De demo is een volledige versie van de app. Je mist alleen een speciale toegangspoort voor jouw school en je kunt niet bij de beheerdersfunctie en geen namen toevoegen. Verder kun je alle functionaliteiten van de app vrijblijvend uitproberen. 

IK.heic

Met je team
verkennen

Behoefte aan een bredere verkenning met je hele team?

 

Tijdens een interactieve en inhoudelijke werkbijeenkomst worden jij en je team door een Meester van binnenuit begeleid om de mogelijkheden voor jullie school te ontdekken. 

Offerte

aanvragen

Administratie houden we liefst eenvoudig en we werken op basis van vertrouwen. 

Met een licentie krijg je als school of kindcentrum voor een vast bedrag per kind je eigen toegangspoort tot alle mogelijkheden van de app. Je betaalt geen aanschaftarief, geen opstartkosten, niks extra's voor verbeteringen en uitbreidingen van de applicatie en ook niets voor de technische ondersteuning. 

 

Na akkoord op de offerte wordt een omgeving ingericht voor jouw school of kindcentrum en kun je een jaar lang gebruik maken van de omgeving. Ongeacht het moment waarop je start. Je krijgt na dat jaar een factuur voor het aantal actieve licenties op dat moment. Je betaalt dus alleen wat je gebruikt. 

Je zit nergens aan vast: ongeveer twee maanden voor het einde van het loopjaar, nemen we contact op met de vraag of je weer een jaar wilt verlengen. Wil je dat niet, stopt het contract na dat jaar.

Een offerte met daarbij alle informatie, algemene voorwaarden, gebruikersvoorwaarden en een model verwerkersovereenkomst vraag je vrijblijvend aan.

bottom of page